USV 100 JAAR
Bezoek de lustrum website

Het team bestaat uit een directeur, 13 groepsleerkrachten en vier vakdocenten.

De vakdocenten voor muziek geeft les aan de groepen 1-8. Daarnaast kunnen de kinderen op donderdag  in het schoolkoor zingen onder leiding van juf Sabine.

Handvaardigheid en techniek wordt halfjaarlijks gegeven aan de groepen 3 t/m 8 door een vakdocent. De andere helft van het jaar worden er workshops gegeven door externen.

Bewegingsonderwijs wordt het hele jaar door aan de groepen 1 t/m 8 gegeven door een vakdocent.

Drama wordt het hele jaar gegeven aan de groepen 1 t/m 5. Bij de groepen 6 t/m 8 geeft de eigen leerkracht drama.

Groep 1-2a Juf Carla en juf Quérine
Groep 1-2b Juf Fransien
Groep 1c Juf Sanne
Groep 3 Meester Peter (ma, di) en juf Gerda (wo, do, vr)
Groep 4 Juf Emelie (ma, di, wo) en juf Marleen (do, vr)
Groep 5 Juf Carine (ma) en juf Sabine (di t/m vr)
Groep 6 Juf Jacqueline (ma,di,wo) en juf Désirée (do,vr)
Groep 7 Juf Liesbeth
Groep 8 Juf Elaine(ma, di) en juf Anne  (wo, do, vr)

Conciërge Meneer Wilbert Kraaijkamp (ma t/m vr)
Directeur Mevrouw Judith Toen (hele week)
Intern begeleider Juf Rika Winter (di, woe, do, vr)
Plusgroepleerkracht Juf Rika (wo, vr)
Remedial teacher Juf Carine (di, do)
Vakleerkracht bewegingsonderwijs Juf Ineke
Vakleerkracht dans/drama 1 t/m 5 Juf Ineke
Vakleerkracht beeldende vorming Meester Maarten
Vakleerkracht muziek Juf Sabine Bakker

Emilie Kock
Martine Hietink

Peter de Boer
Desiree Jautze

De intern begeleider houdt zich bezig met de organisatie en inhoud van de leerlingenzorg en coacht groepsleerkrachten in de begeleiding van de groep en van individuele leerlingen. De intern begeleider richt zich voornamelijk op preventieve zorg. Daarnaast is er een remedial teacher (RT-er) die buiten de groep om extra begeleiding geeft aan kinderen die dat nodig hebben. De plusgroepleerkracht geeft twee keer per week les aan de plusgroepen. Dat zijn groepen kinderen die naast het reguliere onderwijsaanbod meer uitdaging nodig hebben.

Schoolwebsite door SchouderCom